Tegels en andere bouwwerken voor in uw badkamer

Niet alleen is Algemene Bouwwerken Angelo Cottens dé referentie voor tegels uit Oostrozebeke, naast het uitvoeren van vloerwerken voor binnen en buiten is het waterdicht zetten van een douche onze andere specialisatie. Uw badkamer is bij ons in goede handen.

Inloopdouche plaatsen

Voor het plaatsen van een inloopdouche in uw badkamer bevestigen we een waterdichte doek (kerdi-doek) zodat er zeker geen water in de muren of vloer terecht kan komen. Vervolgens werken we de badkamer verder af met tegels voor de vloer en/of de wanden. Ook het toilet kunnen we voor u afwerken met een nodige bouwplaat om rechtstreeks betegeling mogelijk te maken. Zo hoeft u zelf niets te doen aan uw sanitaire installaties.

Alles volledig volgens uw wensen

Het spreekt voor zich dat alles volledig volgens uw wensen gebeurt: de keuze van de tegels, via onze vaste leverancier uit Oostrozebeke A-Z tegels, gaat van keramische tegels tot natuurstenen. Daarnaast blijft Algemene Bouwwerken Angelo Cottens op de hoogte van de laatste trends in de sector.

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over onze werking of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op met Angelo Cottens.